«100 фільмів за 100 хвилин 2016» шукає нові фільми

«100 фільмів за 100 хвилин» запрошує до участі у фестивалі надкороткі супер фільми! Це справжній виклик для тих, хто вірить, що стислість — сестра таланту.
 
Щорічний фестиваль однохвилинного кіно з усього світу — це справжня кіно-вакцинація сотнею фільмів, що не має протипоказань та не викликає побічних реакцій.
 
За 100 хвилин глядачі встигнуть розчулитися до сліз, від душі посміятися, відчути шок, натхнення, захват, закохатися та пережити ще цілу симфонію почуттів. Організатори попереджають: «Це експеримент, до якого не можна підготуватися завчасно!» Тут на одному екрані можуть зустрітися фільми-номінанти на премію Оскар та стрічки 6-ти річних дітей, а в програмі, що об'єднує картини з більше, ніж 40 країн, завжди знаходиться місце для українського кіно. Усі фільми абсолютно різні, але, найголовніше, кожна картина в обмеженому хронометражі розповідає повноцінну історію.

Журі «100 фільмів за 100 хвилин» — самі глядачі, адже вони обирають переможців фестивалю — кращий міжнародний та національний фільми. Минулого року в 20-ти містах України фестиваль охопив більше 11 000 кіноманів .
 
До участі в  «100 фільмів за 100 хвилин» запрошуються усі види фільмів з єдиною умовою — хронометраж не має перевищувати 100 секунд. Заявки приймаються на сайті FilmFreeway: filmfreeway.com/festival/100x100

Загальні дедлайни та внески:
 
До 5 серпня — безкоштовно.
До 5 вересня — $1*
До 20 вересня — $2*

 

*Українські режисери та продюсери мають можливість подати свої роботи безкоштовно до 20 вересня. Шукайте промо-код на сторінці фестивалю в FB,  Rules&Terms на kisff.org/100films100minutes2016/ та FilmFreeway.

Слідкувати за новинами та зв’язатися з організаторами можна на сторінці проекту:facebook.com/KyivISFF/
 
Організатор фестивалю: Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів (KISFF)